10%

Pannabane småbanespill med gulv 5,5x5,5m

Liten helårs ballbinge for skoler

Varenr: 183360
44 303,-KAMPANJEPRIS
49 225,-Veil. pris
Antall ():
-+
Bestillingsvare. Forventet leveringstid (20 dager)
BeskrivelseSpillereglerAndre kjøpte også
Beskrivelse

En pannabane sørger for stor aktivitet for barn og voksne. Denne pannabanen er svært solid og er perfekt for idrettslag, skoler og foreninger. 

I tillegg til å spille vanlig fotball 1 mot 1 eller 2 mot 2 anbefaler vi også å spille Panna, spillet som har gitt denne banen sitt navn.

Panna betyr tunnel. Pannaspillet er utviklet Sør-Amerika. Kampen vinnes av den som scorer flest mål, men slår man en tunnell på motstanderen har man vunnet. Man vinner også hvis motstanderen skyter ballen over vantet.

«-På de åtte årene jeg har vært her som lærer har jeg aldri opplevd sånn aktivitet i friminuttene. Elevene som tidligere sto og hang i friminuttene er nå i full aktivitet og det er moro. Elevene står i kø for å få spille før friminuttet er over»
  
Inspektør Frode Dragsnes ved Åsnes ungdomsskole i Hedmark er storfornøyd over den nye aktiviteten som nå engasjerer elevene så voldsomt ved skolen. Hva er det som engasjerer elevene og får de til å glede seg til friminuttet? Svaret ligger i en Panna-bane

Banen består av 8 vant i plast på 60 cm som danner en 8-kant. I 2 av vantene monteres målene. Praktiske stolper og beskyttende beslag i topp og bunn. Vantene er 200cm x 60cm x 3,5cm. Toppen av vantene er beskyttet med galvanisert stål. Banen kan også benyttes om vinteren. 

Banen leveres med gulv. Den er perfekt for småbanespill.    

Spilleregler

Spilleregler

Klikk her for å finne spilllereglene.

Andre kjøpte også
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.