Markeringsvogn kritt Soccer Til banemarkering med gips/kalk/kritt Markeringsvogn kritt Soccer Til banemarkering med gips/kalk/kritt Markeringsvogn kritt Soccer Til banemarkering med gips/kalk/kritt Markeringsvogn kritt Soccer Til banemarkering med gips/kalk/kritt

Markeringsvogn kritt Soccer

Til banemarkering med gips/kalk/kritt

Varenr: 1115101
9 999,- ink. mva.
7 999,- eks. mva.
Antall (stk):
-+
Bestillingsvare (30dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Markeringsvogn Soccer er en profesjonell markeringsvogn utstyrt med stillbar strøbredde 50-120 mm. Markeringsvogna kan brukes med kalk, gips, sagflis eller kritt.

Sikten fungerer også som doseringsanretning slik at markeringslinjene kan lages tykke eller tynne. Kapasiteten er 50 l.  Markeringsvognen har 4 luftfylte hjul og bekvem styring ved hjelp av justerbart håndtak. 

 

Tørrmarkering
Markeringsvognene som er til tørrmarkering kan brukes med kritt, gips eller kalk. Den nye spredningsmekanismen sørger for presis og nøyaktige linjer. Alle markeringsvognene er pulverlakkerte og har derfor enda bedre beskyttelse mot rust.

 

 

Sport-Thieme er en av Tysklands største leverandører av idrettsutstyr, med over 17 000 produkter til skole- og foreningssport, lek, fitness og terapi.

 

   
Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Spørsmål og svar