Infosenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Mysa logo

Hjelp oss til å utdanne fotballtrenere i slummen i Afrika

 

Vil du hjelpe oss med å utdanne fotballtrenere i slummen i Afrika? Trenerforeningen trenger flere ressurser for å utdanne flere, bedre og enda mer inspirerende fotballtrenere i Mathare-slummen i utkanten av Nairobi.


M.Y.S.A. (Mathare Youth Sports Association) har i over 30 år gjort ett fantastisk arbeid for barn og ungdom i Mathare slummen I Nairobi - i ett av de største slumområdene i hele Afrika. Gjennom å tilby og organisere gratis fotballaktivitet, bidrar MYSA til en lysere hverdag for over 30.000 barn og ungdommet gjennom nesten 2000 fotballag. 

 

I samarbeid med Norsk Fotballtrenerforening skal MYSA skal de neste årene utdanne flere og bedre fotballtrenere som kan inspirere, utvikle og engasjere flere til å komme seg ut av slummen og oppnå ett bedre liv. Pengene man samler inn skal bidra til å gi sterkt subsidierte kurs, da få fotballtrenere i Mathare har penger til overs for å ta fotballtrener-utdanning.


Vi ønsker å utfordre medlemmer av NFT og andre i fotballmiljøet, om å bidra med noen kroner til dette viktige arbeidet. Vi er takknemlige for alle bidrag som kommer inn til aksjonen. 

 

Hva kan du gjøre?
NFT gir 2% av omsetningen på fotballtrenerbutikken.no til MYSA. Kjøper du utstyret ditt her er du automatisk med å støtter foreningens arbeide for å utdanne flere fotballtrenere i slummen.

 

Samfunnsansvaret
Vi kan ikke tenke oss noe mer verdifullt enn om NFT sammen med våre medlemmer kan bidra til å utdanne flere fotballtrenere i MYSA, Nairobi og Kenya som igjen kan legge til rette for bedre fotballopplæring av barn og unge.

 

Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening