Pannabane 8 kantet | uten gulv

Liten ballbinge for idrettslag og skoler

Varenr: 181506
47 699,- ink. mva.
38 159,- eks. mva.
Antall (stk):
-+
Bestillingsvare (29dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

En pannabane sørger for stor aktivitet for barn og voksne. Panna er inspirert av de fartsfylte kampene i gatefotball og kombinerer spill med teknikk på en kompakt bane. Denne ballbingen er svært solid og er perfekt for idrettslag, skoler og foreninger. I tillegg til fotball kan banen også brukes til landhockey og andre ballspill. Pannabanen er perfekt til småbanespill.

 

  • Banen består av 8 vant i plast på 60 cm som danner en 8-kant.
  • I 2 av vantene monteres målene.
  • Praktiske stolper og beskyttende beslag i topp og bunn.
  • Vantene er 200cm x 60cm x 3,5cm.
  • Toppen av vantene er beskyttet med galvanisert stål.


 

NB! Dette er uten gulv. Skal du ha med gulv, se alternativer.

 

Slik spiller du pannaball

Panna er en ny type gatefotball som stammer fra Sør-Amerika. Det spilles 1 mot 1 på en liten åttekantet bane som er sikret med et vant som er rundt 50 cm høyt. Det er et mål på hver side av banen. En pannabanekamp spilles i omganger på to minutter og kampen vinnes umiddelbart, uavhengig av stillingen, om man klarer å slå en tunnel, ved å få ballen mellom beina på motstanderen og du beholder kontrollen på ballen. Man vinner også om motstanderen sparker ballen over vantet. 

 

«-På de åtte årene jeg har vært her som lærer har jeg aldri opplevd sånn aktivitet i friminuttene. Elevene som tidligere sto og hang i friminuttene er nå i full aktivitet og det er moro. Elevene står i kø for å få spille før friminuttet er over».
Assisterende rektor Frode Dragsnes ved Åsnes ungdomsskole, Innlandet er storfornøyd over den nye aktiviteten som nå engasjerer elevene så voldsomt ved skolen. Hva er det som engasjerer elevene og får de til å glede seg til friminuttet? Svaret ligger i en Panna-bane. 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Spørsmål og svar