R.O.P.E.S Bungee Therapy Medium

Strikk for rehabilitering - voksne

Varenr: 226516
899,- ink. mva.
719,- eks. mva.
Antall (stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
10 på lager
BeskrivelseTeknisk infoProduktanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Bungee Therapy Medium benyttes av terapeuter overfor pasienter som trenger støtte i sin opptrening. Bungee Therapy gir god støtte i posisjoner når du mest trenger det: den gir mest motstand der du er sterkest og minst der hvor du er svakest, og gir deg dermed en optimal motstand gjennom hele bevegelsesområdet.

 

Bungee Therapy Medium har stor motstand og egner seg best for voksne. Treningsstrikken er perfekt for individuell avlastningstrening av styrke, balanse, bevegelighet og motorikk. Strikken er meget godt egnet som ergonomisk hjelpemiddel innen terapeutisk behandling.

 

Bungee Therapy er velegnet i kombinasjon med andre R.O.P.E.S produkter som også passer for terapeutisk behandling, som Pro Line, Hip Sling (bredslynge) og Slanted Board (skråbrett). En fordel er at du kan benytte Bungee Therapy på små behandlingsrom/områder og i avlastningstrening for pasienter ved hjemmebehandling.

 

Bungee Therapy leveres med Doorbag. Dette er en sterk nylonbag som kan brukes som døranker, og gjør det lett å trene hvor som helst.

 

Settet består av:

  • En strikk (80 cm) uten håndtak - medium
  • 2 karabinkroker
  • Doorbag, som er en sterk nylonbag som kan brukes som døranker og til oppbevaring

 

Fest strikken i karabinkrokene og i doorbag, legg den over dørbladet, lukk igjen døren og start treningen! Doorbag gjør det også enkelt å pakke bort, oppbevare og ta med på reise.

Teknisk info


Produktanmeldelser
Spørsmål og svar